Godaste brödet?
Från min vän Simon, skapare av Simons bröd, kommer följande länk till en bakartikel i New York Times. Inget revolutionerande om man känner Simon, men inspirerande! Bagaren överlåter arbetet till tidens gång.
Rör ihop mjöl, jäst, salt och vatten till en lös deg, bearbeta inte, jäs länge (typ 18 timmar), bearbeta på bakbord i 30 sekunder, jäs två timmar till i en handduk och grädda till sist i het gryta i 30 (med lock) + 10-15 (utan lock) minuter i 250 grader. Klart!
Finns också en fem-minuters video om man står ut med lite AmEx-reklam först.
Rör ihop mjöl, jäst, salt och vatten till en lös deg, bearbeta inte, jäs länge (typ 18 timmar), bearbeta på bakbord i 30 sekunder, jäs två timmar till i en handduk och grädda till sist i het gryta i 30 (med lock) + 10-15 (utan lock) minuter i 250 grader. Klart!
Finns också en fem-minuters video om man står ut med lite AmEx-reklam först.
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home